Geschiedenis

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit uw partner met al ruim 90 jaar ervaring.

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit B.V. Montfoort is een familie bedrijf die zich al vele jaren  onderscheid door vakmanschap, goede prijs-kwaliteit verhouding en met een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf. Daarom zijn wij instaat om in een beperkte bouwtijd  grote en kleine bouwwerken te realiseren in nieuwbouw,verbouw en renovatie.

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit B.V. Montfoort is een familiebedrijf dat zich al meer dan 90 jaar onderscheid door vakmanschap en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Overheid:
In de afgelopen jaren hebben we voor vele opdrachtgevers gebouwd waaronder voor Rijkswaterstaat de Zuidersluis met atoomkelders in Nieuwegein waarna we diverse projecten voor Rijkswaterstaat hebben uitgevoerd. Ook voor Staatsbosbeheer in heel Midden Nederland zijn diverse panden en werkschuren verbouw en nieuwbouw gemaakt.
Retail:
In de retail zijn voor Spar,Super de Boer, Coop en diverse andere formules vele verbouwingen en ombouwen gemaakt en hierbij zijn start en oplevering zeer belangrijk. Speciaal voor de retail werken wij vaak in het weekend of in de avonden. Dit gebeurt volgens een strakke planning van alle bouw- en verbouw werkzaamheden. Hierdoor is Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort voor vele retailers de aangewezen partner.
Duurzaam bouwen:
In de afgelopen jaren zijn woning verbetering en nieuwbouw de rode draad door de jaren heen geweest. Tot op heden hebben wij diverse nieuwbouw projecten als woningbouw en bedrijfspanden gerealiseerd. We zullen dit met ons bouwteam ook in de toekomt blijven doen.
Zoals we de laatste jaren en zeker naar de toekomst toe met duurzaam bouwen ons gaan profileren als duurzame bouwer in de regio Midden Nederland zien wij de toekomst in deze roerige tijd gebruikmakend van de nieuwste technieken positief tegemoet en zullen toekomstige opdrachtgevers van onze diensten gebruik blijven maken.
Door het vaste aanspreekpunt binnen ons bedrijf zijn we in staat om in een beperkte bouwtijd grote en kleine bouwwerken te realiseren in nieuwbouw,verbouw en renovatie.  

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit B.V.