Service

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit is al jaren een begrip op het gebied van verbouwingen en nieuwbouw. Ons bedrijf staat voor service, klantvriendelijkheid en volle tevredenheid. Als u een verbouwing of nieuwbouw laat doen door Hendrikx en Spruit weet u zeker dat u krijgt waar u om heeft gevraagd. Wij willen graag dat we u tevreden achterlaten en zullen dan ook niet weggaan voordat u helemaal tevreden bent met het door ons geleverde werk.

Nieuwbouw en verbouw
Ons bouwbedrijf voert al jaren projecten uit op het gebied van nieuw- en verbouw. Door deze jarenlange ervaring en de vakmensen binnen ons bedrijf brengen wij elke project tot een goed einde. U als klant staat samen met de kwaliteit bij ons altijd boven aan, en met onze persoonlijke service hopen we dat we u als klant volledig tevreden kunnen stellen.

bouwbedrijf Hendrikx en SpruitWij voeren ook kleine reparaties uit
Naast nieuwbouw en verbouwingen is Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit ook gespecialiseerd in kleine reparaties aan woning of bedrijfspand. Bij kleine reparaties kunt u denken aan een stroomstoring, klemmende deuren, lekkage aan dak of leidingen, tocht of het voegen van buitenmuren. Ons bedrijf heeft diverse vakmensen in dienst die zich hebben gespecialiseerd op al deze gebieden, zo bent u er zeker van dat er altijd iemand met verstand van zaken bij u langs komt.

Direct hulp bij calamiteiten
Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft een supersnelle service waarmee we iedereen die een probleem heeft zo snel mogelijk willen helpen. Als u een mankement ontdekt in uw woning of bedrijfspand wat een snelle behandeling vraagt kunt u er op rekenen dat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. In sommige gevallen kunnen wij zelfs direct in actie komen, twijfelt u niet om contact met ons op te nemen.
Erkend bedrijf
Ons bedrijf is uitgerust met diverse erkenningen en garanties, zo zijn wij onder andere aangesloten bij Bouwgarant. Door dit keurmerk bent u er zeker van dat ons personeel beschikt over de juiste diploma’s, dat ons bedrijf een controleerbare kwaliteit levert en dat wij altijd een garantie over onze werkzaamheden uitgeven. Met Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit haalt u dus een gecertificeerd bedrijf binnen waar de kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.