Bedrijfsruimte te huur

Bedrijfsruimte te huur van Rietlaan 16 en de van Rietlaan 23 te Linschoten 

Bedrijfsruimte te huur nabij de A12 zeer centraal gelegen. Aan de ingangsweg naar Linschoten op slechts 1 minuut van afslag Woerden. Gelegen aan de van Rietlaan 16 te Linschoten hebben wij bedrijfsruimte te huur dat gebruikt kan worden als kantoorruimte  en is tevens voorzien van een bedrijfshal.

Aan de van Rietlaan 23 te Linschoten hebben wij bedrijfsruimte te huur in een verzamelgebouw dat bestaat uit kantoorruimte, een bedrijfsunit en een bedrijfshal. Deze bedrijfsruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te huur.

Meer informatie over beide panden treft u hieronder aan. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 [map id=”2″]

Bedrijfsruimte en kantoor te huur aan de van Rietlaan 16.

 

Het pand is met hoogwaardige en duurzame  materialen gebouwd. Heeft  ca. 38  eigen parkeer plaatsen op ca. 2000 m2 grond en is met een poort en hekwerk omsloten.

Het pand is verdeeld in ca. 425 m2 bedrijfsruimte en ca. 800 m2 kantoorruimte. Het kantoorgebouw heeft een zeer hoogwaardig afwerkings-en opleveringsniveau waar veel aandacht aan is besteed. Voorzien van onder andere: systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen, wanden afgewerkt met spuitwerk, te openen ramen voorzien van dubbele beglazing, meerdere kantines, wand en vloerkabelgoten ten behoeve van elektra- en databekabeling, airconditioning, diverse gescheiden heren- en dames toiletruimten waarvan enkele met een voorportaal, verwarming middels CV met radiatoren voorzien van thermostatische ventielen, ruime luxe entree met een speelse receptie, royale trap naar de verdieping, huidige indeling met faay wanden, huidige vloerbedekking.

 

Opleveringsniveau van de bedrijfsruimte: toegang middels overheaddeuren met loopdeuren, vloeistofdichte vloer in een deel van de bedrijfsruimte, gladde betonvloer in de overige delen, verwarming middels heaters, TL armaturen en entresols.

Internettoegang kan middels de aanwezige glasvezelverbinding.

De indeling is weergegeven op inmeetstaten en geeft de indeling op dit moment weer, elke indelingswijziging is mogelijk. Deze inmeetstaten kunnen op verzoek worden getoond.

Dit zeer complete bedrijfsruimte is geheel te huur voor € 78.000,- per jaar  excl. BTW en nutsvoorzieningen.

U kunt ook deze bedrijfsruimte in delen huren:

Optie 1:

Optie 1 bestaat uit 780 m2 kantoorruimte en serverruimte (bekabeling aanwezig) met hierbij 235 m2 bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte is voorzien van een kunststof vloeistofdichte vloer. De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en op de 1ste verdieping. Opvallend aan de kantoorruimte is de zeer hoogwaardige afwerking, voorzien van airconditioning.  30 Parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit terrein is afsluitbaar middels een degelijk hekwerk. Huurprijs € 78.000,- per jaar excl. BTW en nutsvoorzieningen.

Optie 2:

Optie 2 bestaat uit 21 m2 kantoorruimte en een aparte bedrijfsruimte van maar liefst 215 m2 vloeroppervlakte.  Met 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze ruimte is reeds in gebruik.

 

 

 Wilt u het pand bezichtigen bel dan met 0348-471377  of 06-22 79 35 43. Wij zijn bereid u een rondleiding te geven van dit hoogwaardige bedrijfspand.

 

Bedrijfsruimte te huur van Rietlaan 23 te Linschoten

Bedrijfsruimte te huur aan de ingangsweg van Linschoten. Het is een verzamelgebouw met  160 m2 m2 hoogwaardige kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping. Hiervan is een deel kantoorruimte te huur van ca 135 m2.

Dit bedrijfpand is gebouwd met duurzame materialen en voorzien van goede isolatie met ruim voldoende parkeerplaatsen.
De entree naar de 1e verdieping en wc groep dames/heren recentelijk gerenoveerd. Op de gehele 1e verdieping is gebruik gemaakt van systeemplafonds voorzien van lichtarmateuren en systeem scheidingswanden.
Keuken met diverse aansluit mogelijkheden en keukenblok en genoeg ruimte voor eettafels.
Gehele 1e verdieping is voorzien van laminaat in hout structuur. In het kantine gedeelte is gekozen om gebruik te maken van een andere maar zeer passende vloerafwerking.
Op verschillende plaatsen elektra goten en internet aansluitingen. Het gehele pand voorzien van centrale verwarming met radiatoren en heaters in de bedrijfs ruimtes.
Het gehele pand is voorzien van de nieuwste alarm installatie en veiligheidssloten op deuren en ramen.

Deze kantoorruimte is te huur voor € 90,00 per/m2 excl. BTW.

Bedrijfsunit te huur van ca. 85 m2.

Bedrijfunit te huur met hoog te belaste betonvloer op de begane grond van ca. 85 m2.  Voorzien van een  geisoleerde sectionaldeur, ingangsdeur met
voorportaal, keuken/kantoor en apart toilet. Deze bedrijfsunit wordt beveiligd door een hoogwaardig alarmsysteem.
Huurprijs  € 595,-  per  maand excl. BTW.

Bedrijfsruimte te huurBedrijfsruimte te huur LinschotenBedrijfsruimte te huur

Bedrijfshal te huur: 

Bedrijfshal te huur. Deze bedrijfshal is voorzien van een roldeur, toilet en diverse elektra, waaronder krachtstroom, aansluitingen.  Ca. 250 m2 begane grond  en ca. 140 m2 betonnen verdiepingsvloer.

Deze bedrijfshal is te huur voor €  1.475,-  per maand  excl. BTW.

Wilt u het pand bezichtigen bel dan met 0348-471377  of 06 22 79 35 43. Wij zijn graag bereid u een rondleiding te geven van dit hoogwaardige bedrijfspand.

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly