Dakkapel

Dakkapel

Een dakkapel is een van de meest gebruikte manieren om een huis te verbouwen. Door de snelheid waarmee een dakkapel geplaatst wordt en de vele voordelen die het heeft voor het huis kiezen veel mensen voor deze manier van verbouwen. Een dakkapel van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit biedt uw huis vele voordelen zonder een langdurige en ingrijpende verbouwing. Het btw tarief op arbeid is tijdelijk verlaagt naar 6%, nu wordt een dakkapel nog voordeliger.

Een dakkapel geeft snel meer ruimte
Een zolder is voornamelijk een opslagruimte en door de vaak aanwezige schuine daken is er weinig ruimte om een fatsoenlijke kamer in te richten. Door een dakkapel te plaatsen komt er veel ruimte vrij doordat het dak wordt opgehoogd. Door deze kleine ingreep wordt het vloeroppervlak al snel met een aantal vierkante meters vergroot waardoor er een goed formaat slaap- of werkkamer van gemaakt kan worden.
Dakkapel
Dakkapellen zorgen voor licht in donkere ruimtes
Zolders zijn vaak donkere ruimtes die maar een aantal kleine, of zelfs helemaal geen, ramen hebben. Door het plaatsen van een dakkapel met grote ramen is de ruimte ineens veel lichter. Door het licht kan de ruimte ook echt gebruikt gaan worden om in te leven, waar dat eerst niet goed mogelijk was.
Meerwaarde voor het huis
Door de extra ruimte en vloeroppervlak wat ontstaat door een dakkapel wordt het huis meer waard. De bovenverdieping is niet langer een onbruikbare ruimte, maar heeft een functie als bijvoorbeeld slaapkamer. Doordat het huis meer leefruimte heeft dan de huizen in de directe omgeving, zal deze in waarde stijgen.
Dakkapel

Dakkapel met aan de andere zijde een dakraam

Waarom Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit
Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft een lange geschiedenis in het plaatsen van dakkapellen, hierdoor weten wij precies wat er komt kijken bij het maken en plaatsen. Een dakkapel gemaakt door Bouwbedrijf  Hendrikx en Spruit voldoet altijd aan de nieuwste bouwnormen en natuurlijk aan uw eigen eisen. Samen met u zullen wij kijken wat er mogelijk is om uw huis snel meer ruimte te geven en waaraan de dakkapel moet voldoen, denk bijvoorbeeld aan ramen en kleur. Doordat de dakkapel gemaakt wordt in onze fabriek is deze vaak al binnen een dag geplaatst op uw dak, u zit dus niet dagen lang met een gat in uw dak. Onze dakkapellen zijn altijd gemaakt van de beste kwaliteit materialen en worden gemaakt en geplaatst door echte vakmensen. Kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden?
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.