Erkenningen en garanties

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit is aangesloten bij een aantal keurmerken, erkenningen en garanties. Voor u als klant heeft dit veel voordelen. U weet dat u gegarandeerd bent van kwaliteit en een uitstekende service. Op deze pagina vindt u alle garanties, erkenningen en keurmerken met een toelichting, zo weet u precies waar u aan toe bent als u in zee gaat met Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit.
 
Woningborg Groep
Wanneer een bouwbedrijf het keurmerk van de Woningborg Groep voert betekent dat u als klant een bedrijf in de arm neemt welke financieel gezond is. Met een bij de Woningborg Groep aangesloten bedrijf weet u zeker dat wanneer het bouwbedrijf failliet verklaard wordt uw project wordt afgebouwd. Wanneer afbouw onmogelijk blijkt zorgt Woningborg Groep voor een schadeloosstelling. Woningborg Groep verplicht een bouwbedrijf om een product af te leveren wat tot zes jaar en drie maanden na oplevering gegarandeerd aan de kwaliteitsnormen voldoet. Voldoet de woning niet aan de normen en het bouwbedrijf wil niet herstellen dan zorgt Woningborg Groep voor herstel. www.woningborggroep.nl. Lees hier meer.

 

Bouwend Nederland

 

 

 

Bedrijven die aangesloten zijn bij Bouwend Nederland hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord en transparant ondernemen. Wanneer een bouwbedrijf het certificaat van Bouwend Nederland voert weet u zeker dat dit bedrijf geen in Europa gestelde wetten en reglementen overtreedt. Het bouwbedrijf zorgt voor een goed imago in de bouwwereld en dient als voorbeeld voor alle andere bouwbedrijven in Nederland. www.bouwendnederland.nl. Lees hier meer.

 

Volandis is een certificaat voor bedrijven die goed geschoolde werknemers in dienst hebben. De werknemers in dit bouwbedrijf zijn allemaal geschoold volgens de laatste normen en spijkeren nog regelmatig hun kennis bij door cursussen en opleidingen. Het bedrijf biedt ruimte voor scholing en opleiding van leerlingen en laat deze doorstromen in het bedrijf. Met een certificaat van Volandis bent u als klant gegarandeerd dat uw project wordt uitgevoerd door echte vakmensen. www.volandis.nl. Lees hier meer.

 

Bouwgarant

 

Het Bouwgarant certificaat mag alleen gevoerd worden door bedrijven met een aantoonbare ervaring in de bouw. Het bedrijf heeft vakmensen met de juiste diploma’s in dienst en beschikt over de juiste verzekeringen. Ook zorgt Bouwgarant regelmatig voor kwaliteitscontroles en bent u als klant verzekerd van afbouw en garantie op het geleverde product. Mocht het bedrijf zich niet aan de regels houden kunt u bij een onafhankelijke geschillencommissie een klacht tegen het bedrijf indienen.
www.bouwgarant.nl. Lees hier meer.

Onze erkenningen en garanties geven u de zekerheid dat u kiest voor de juiste partner. Zekerheid en kwaliteit zijn gewaarborgd.