Hendrikx en Spruit

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit B.V. al meer dan 90 jaar een begrip. Gevestigd in Montfoort, heerlijk centraal in het midden van het land. Vanuit hier worden al onze nieuwbouw en verbouw activiteiten gecoördineerd. Tevens zijn we al jaren bouwpartner van Livingstone, specialist in individuele villabouw. Perfect bouwen. Ook op het gebied van winkel bouw en verbouw hebben wij jarenlang ervaring. Zeer vele grote projecten zijn door ons snel en succesvol afgerond.

Door onze ervaring zijn we inmiddels specialist geworden in de restauratie van vele panden.

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit B.V. is een familiebedrijf die zich al vele jaren  onderscheid  door vakmanschap, goede prijs-kwaliteit verhouding en met een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf. Daarom zijn wij in staat om in een beperkte bouwtijd  grote en kleine bouwwerken te realiseren in nieuwbouwverbouw en renovatie.

Livingstone, HEERLIJK WONEN BEGINT MET PERFECT BOUWEN.

De ontwikkelingen in de bouwnijverheid veranderen continu en bouwbedrijf Hendrikx en Spruit speelt daar intensief op in. Voor de toekomstige opdrachtgevers  zijn uitwerkingen van hun plannen met onze kennis van zaken, flexibiliteit  en duurzaam bouwen snel te realiseren.