Het ontwerp van de maand februari!

Wat een prachtig ontwerp weer in de maand februari! Een perfecte combinatie van natuurlijke materialen! En al is het niet direct te zien in de 3D impressies, de afmetingen zijn groter dan u denkt! Een riante 14,73 x 8,26m bieden volop vrijheid voor elke gewenste indeling. Waar andere ontwerpen juist charmant worden van de symmetrie, is dat juist hier niet het geval. Een voordeel voor de indeling die hiermee geheel naar keuze te bepalen is.

Het zorgt ook voor de speelsheid in de gevels. Dit gevoel wordt enorm versterkt door het gebruik van de houten geveldelen in combinatie met de zorgvuldig gekozen gevelstenen. Het gevoel van landelijkheid en van buitenleven! Wat niet direct opvalt, maar zeker bijdraagt aan de sfeer zijn de zorgvuldig gekozen stijlen in de gevelkozijnen. Bovenkalven aangevuld met een enkele verticale tussenstijl in het onderste raam.

Ook details als de grote overstekken, mooie goten en bijvoorbeeld de dakkapel kunnen niet onbenoemd blijven. Kiest u zelf de overige afwerking zoals bijvoorbeeld keramische dakpannen, of denk nog vrijer en stelt u zich dit ontwerp eens voor met een rieten kap! Alles is mogelijk.

Woonkamer, eetkamer, keuken, werkruimte en een aparte berging zijn in dit ontwerp voorzien. Op de verdieping zien we 3 erg royale slaapkamers en een badkamer in bijpassende afmetingen. We herhalen het nog een keer; dit is allemaal aan te passen naar uw wensen!

Al met al weer een mooie variatie op het ruimte assortiment basisvilla’s.  Schets van de maand februari: de basis voor uw eigen ontwerp? Meer informatie verstrekken wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.

februari4 Hendrikx en Spruit Montfoort februari2 februari