Houtbewerking

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft zijn eigen machinale afdeling houtbewerking waar diverse onderdelen kant en klaar worden vervaardigd onder steeds dezelfdeĀ omstandigheden zonder weersinvloeden. Ook worden hier betimmeringen en kozijnen e.d. met de meest uiteenlopende profileringen gemaakt voor de lopende bouwprojecten en restauratie werkzaamheden.

Hierdoor zijn we minder afhankelijk van levering van derden en kunnen we de bouw zonder oponthoud continu laten doorgaan.

MaatwerkHoutbewerking

Bij de bouw of verbouw van uw huis is houtbewerking van cruciaal belang. Helaas kiezen de meeste bouwbedrijven ervoor om dit gedeelte van het werk uit te besteden aan gespecialiseerde bedrijven, terwijl dat helemaal niet nodig is. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit doet dit namelijk in eigen beheer, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening stukken beter wordt!
Groot voordeel
Het bewerken van hout is ontzettend belangrijk voor de afwerking van uw huis of van uw verbouwing. Daarom is het belangrijk dat dit goed en secuur gebeurt. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft de juiste mensen in dienst waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw kozijnen en trappen op de juiste manier vervaardigd zullen worden. Dit komt de kwaliteit van de dienstverlening uiteraard ten goede. Ook de controle van uw houtbewerking is bij ons in goede handen. Of u nu een trap laat maken of de kozijnen en deuren door ons laat vervaardigen, wij doen het in eigen beheer en besteden het niet uit. Zo bent u verzekerd van dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent bij het bouwen en verbouwen van uw huis! Dat geldt voor allerlei afwerkklussen in uw huis zoals de trappen, de kozijnen, de ramen, de deuren en ga zo maar door. Wij kunnen het allemaal voor u doen, naast de professionele werkzaamheden die u al van ons gewend was. Nog een extra reden dus om met ons bouwbedrijf in zee te gaan!
Eigen beheer
De meeste bedrijven die de bouw of verbouw van uw huis regelen, kunnen slechts een gedeelte van de werkzaamheden op zich nemen. De werkzaamheden die ze niet kunnen uitvoeren, besteden ze uit en in sommige gevallen kunt u zelfs zelf op zoek naar een bedrijf die deze werkzaamheden voor u uitvoert. Een van deze werkzaamheden is houtbewerking. Wij vinden echter dat dit in veel gevallen ten koste gaat van de kwaliteit. Daarom maken wij zelf uw trappen, kozijnen en deuren zodat u verzekerd bent van een goede dienstverlening. Op deze manier is het voor u gemakkelijker en weet u zeker dat alles goed gebeurt. Wij hebben de juiste mensen in dienst die u prima van dienst zijn bij het bewerken van uw hout. We helpen onze klanten namelijk graag. U zult zien dat wij als bouwbedrijf u van dienst kunnen zijn bij het bouwen of verbouwen van uw gehele huis!
machinale houtbewerking

Houtbewerking