HR glas en kunststof kozijnen

HR glas en kunststof kozijnen

Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit voor nieuwbouw en renovatie.
Voor HR Glas en kunststof kozijnen kunt u terecht bij erkend Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit. Wij zijn ervaren bouwers en aannemers die al jarenlang kunststof kozijnen plaatsen en HR glas zetten bij onze klanten. Wij informeren en adviseren u graag ten aanzien van het beste type glas en kozijnen voor uw nieuwe woning. Wij dragen het keurmerk van Bouwgarant. Misschien wilt u uw huis verbouwen of renoveren en heeft u hieromtrent vragen? Aarzelt u dan niet met ons bedrijf contact op te nemen.
HR Glas
HR Glas is speciaal glas. Het is dubbel glas met een metalen tussenlaag en warmte isolerend. Niet alle HR glazen ramen zijn hetzelfde. Er zijn HR ramen met lucht in de spouwruimte tussen de twee glazen platen en HR glazen platen met gas er tussen. Lucht en gas geven weerstand tegen warmte. Aan de binnenkant van het glas zit een onzichtbare warmtewerende coating. Deze dubbele beglazing geleidt de warmte in huis beter en zo ontstaat er geen condens op het raam zoals het geval is bij een enkel raam, wanneer het binnen warmer is dan buiten. Dit HR glas is in verschillende afmetingen te bestellen en ook met een dunnere of dikkere spouwruimte ertussen. Ook de glaslagen kunnen in millimeters precies qua dikte besteld worden. Er zijn standaardafmetingen en afmetingen op unieke maat mogelijk.
Kunststof Kozijnen
Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze duurzamer zijn en onderhoudsvriendelijker. Zo krijgt u niet te maken met houtrot en kunt u de kozijnen makkelijk afnemen. Het is niet nodig om ze regelmatig over te schilderen. Er zijn diverse materialen verwerkt in deze kozijnen. Het soort materiaal en de stijlvorm van de kozijnen kunt u kiezen. Deze kozijnen blijven lang mooi, ze isoleren en ze zijn inbraakbestendiger. De kozijnen zijn leverbaar in allerlei stijlen, afmetingen en kleuren.
Koffie bij uw afspraak
Laat uw nieuwe HR glazen ruiten in ramen en deuren en uw nieuwe kunststof kozijnen door Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit plaatsen. U vindt onze contactgegevens op de website. Maakt u een afspraak dan staat de koffie klaar.

HR glas plaatsenHR Glas en kunststof kozijnen