Kavel te koop

Kavel te koop aan de Zandweg 214 te De Meern van ruim 2600 m2 .

Kavel te koop van ruim 2600 m2. Uw huis op een unieke plek. Vrijstaand wonen aan de rand van Vleuten op de grens van De Meern. Gelegen aan de Leidsche Rijn, waar u kunt varen of vissen maar ook van de natuur en de rust kunt genieten in elk jaargetijde. Stelt u zich eens voor, landelijk wonen met in de nabije omgeving alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Op slechts 10 min. loopafstand vindt u Winkelcentrum Vleuterweide, scholen op slechts 7 min. en een bushalte op slechts 5 min.

Deze mooie kavel welke te koop is biedt u volop de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren. De vele ruimte van deze kavel biedt een enorme vrijheid. Geheel vrijblijvend kunt u met ons de mogelijkheden bekijken. Als Bouwpartner van Livingstone voor de regio Utrecht kunnen wij een ruime keuze bieden uit de vele mogelijkheden die Livingstone biedt in haar assortiment. Landelijk, klassiek of toch modern. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor ons betekent dit dat u van A tot Z contact heeft met Etiënne van den Berg, eigenaar van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit. Hij zal u in het gehele proces begeleiden en adviseren. Van aankoop van deze kavel tot het moment van sleuteloverdracht van uw woning. Zelfs voor de benodigde vergunningen wordt gezorgd zodat u zich helemaal kunt richten op het inrichten van uw nieuwe woning.

Waarom bieden wij u deze kavel te koop aan?

Wij kregen de kans deze kavel te ontwikkelen. Dit hebben we gedaan om de unieke ligging. De kavel is gesplitst en hierdoor is dit stuk grond van ruim 2600 m2 naar u wensen te bebouwen. Geen enorme bouw in de naaste omgeving. Het huis van uw toekomstige buren, eveneens door Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit gerealiseerd ligt op gepaste afstand. Wij willen u graag de mogelijkheid geven dit unieke stuk grond landelijk gelegen door ons te laten bebouwen. Daarom is deze kavel te koop.

Deze kavel is te koop via Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit en C111 kavel begeleiding.

Voor info over deze kavel(s) contact opnemen met ons of met de kavelbegeleider M. Jansen.
Stuur u vraag dan per mail naar jansen@C111.nl en u krijgt alle gewenste informatie.

[map id=”4″]