Livingstone

Livingstone BouwpartnerLivingstone Bouwpartner

Livingstone, perfect bouwen begint bij een perfect ontwerp waarin alle woonwensen en dromen bij elkaar zijn gebracht in een ontwerp van uw droomwoning. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort is de Livingstone bouwpartner voor Midden Nederland specialist in individuele villabouw . Een woondroom wordt werkelijkheid

Architect Livingstone, Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit en adviseurs maken samen met u uw woondroom werkelijkheid.  Omdat bij Bouwbedrijf  Hendrikx en Spruit u één aanspreekpunt heeft van ontwerp tot oplevering gaat hierbij geen detail aan onze aandacht verloren. Onze vakmensen, met oog voor detail, zorgen ervoor dat uw droomontwerp ook een perfect droomhuis wordt.

Nieuwbouw woning KamerikNieuwbouw woning KamerikNieuwbouw Woning Waterrijk Woerden

 

Livingstone is al meer 30 jaar toonaangevend als het gaat om villabouw. Met maar liefst 50 basis ontwerpen is er voor elke smaak een droomwoning te koop. De stijlen variëren van landelijk tot jaren-30, van rietgedekt tot moderne varianten.

Of u nu kiest voor een twee-onder-één-kapwoning, vrije architectuur of een kolossaal droompaleis…
Bij Livingstone is het allemaal mogelijk!

De 7 zekerheden:                                                                                   Livingstone nieuwbouw

 • vaste scherpe prijs
 • gegarandeerde kwaliteit
 • maximale vrijheid
 • 3D ontwerpen zonder kosten
 • ook vrije architectuur
 • alles te zien in de showroom
 • bouw onder garantie

Livingstone nieuwbouw MontfoortDuurzaam bouwen:

Waar in het grootste deel van de woningmarkt duurzaam bouwen nog niet zo heel lang een trend is, geeft Livingstone al tientallen jaren voorrang aan duurzame kwaliteit en dito comfort.

Om optimale energie-zuinigheid, luchtkwaliteit en maximaal comfort te realiseren wordt state-of-the art techniek toegepast. Uitgebreide know-how, ook op het gebied van zonne-energie en warmtepompen, stelt ons in staat aan de wensen van de meest veeleisende opdrachtgevers te voldoen.

Het Livingstone concept:

In de villabouw neemt Livingstone alweer enkele decennia een unieke plaats in. Livingstone zorgt voor het ontwerp en de totoale begeleiding tot en met de aanvraag van de omgevingsvergunning, maar daarmee is de rol van Livingstone niet uitgespeeld. Zo zijn wij , van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit, zorgvuldig door Livingstone getoetst op vakkennis, klantgerichtheid en financiële soliditeit. Bovendien wordt er onder afbouwgarantie gewerkt. Kwaliteit en financiële zekerheid zijn dus gewaarborgd.

Livingstone nieuwbouw

Minstens zo belangrijk is het feit dat Livingstone het casco en andere belangrijke bouwdelen inkoopt en daarmee ook voor wat betreft de kwaliteitsbewaking de touwtjes strak in handen houdt. In de navolgende stappen geven krijgt u een globaal beeld van de stappen in het ontwerp en bouwproces.

 • Stap 1-kennismaking. Uw eerste bezoek aan de showroom staat in het teken van de wederzijdse kennismaking. U verteld ons uw wensen, eisen en verwachtingen. Wij, vertellen u graag hoe wij dankzij het Livingstone concept maximaal flexibel op uw wensen kunnen inspelen binnen de randvoorwaarden van de voorschriften van de overheid.
 • Stap 2-schetsontwerp en prijsopgave. U kiest voor een vrij ontwerp of u laat u inspireren door één van de bestaande villa ontwerpen. De architect gaat daarna uw wensen vertalen in een passend ontwerp dat afgestemd is op het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan, maar bovenal op uw wensen en uw budget. Daarna volgt de presentatie van het ontwerp en de prijs. Bent u het met dit alles eens dan wordt de samenwerking geformaliseerd.
 • Stap 3-definitief ontwerp en Welstand. Samen met u wordt er aan een definitief ontwerp gewerkt. In dat ontwerp worden uw keuzes met betrekking tot de indeling, gevelcompositie, stenen en pannen en het kleurenschema vast gelegd. Van aanpassingen en keuzes die invloed hebben op de prijs wordt u continu op de hoogte gehouden. Na uw akkoord wordt het plan voorgelegd aan ‘Welstand”en zonodig toegelicht.
 • Stap 4-aanvraag. Na akkoord van “welstand”neemt u met de architect of adviseur de laatste details zoals draairichting van de ramen en deuren door. Livingstone kan nu de technische tekeningen en de noodzakelijke berekeningen uitwerken. Vervolgens wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. in de tijd dat de gemeente de aanvraag toetst bepaalt u samen met Livingsstone de definitieve plaats van de lichtpunten, stopcontacten, de keuken-en  badkamerinrichting enzovoort. Nu kan de definitieve aannemingsovereenkomst tussen u als opdrachtgever en wij van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit worden opgesteld en getekend.
 • Stap 5-de bouw. Als de aannemingsovereenkomst is getekend en de omgevingsvergunning is onherroepelijk kan met de bouw begonnen worden. Livingstone besteld het casco en wij van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit treffen de voorbereidingen voor de bouw. Als het casco geproduceerd is kan het op de inmiddels gerealiseerde beganegrondvloer geplaatst worden. Livingstone voert vervolgens een cascocontrole uit, waarna het afbouwen kan beginnen.
 • Stap 6-oplevering en nazorg. Het sluitstuk van de bouw van uw villa is de oplevering en sleuteloverhandiging. Na het afwerken van de geinventariseerde verbeterpunten volgt op korte termijn een tweede oplevering. Eventuele gebreken worden hersteld. Pas als alles volgens plan, Livingstone’s kwaliteitseisen, de eisen van de garantieverstrekker en uw wensen is afgewerkt en u helemaal tevreden bent, is de bouw voltooid en is uw droomvilla werkelijkheid geworden.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij u nog meer kunnen bieden? Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

Livingstone BouwpartnerLivingstone bouwpartnerLivingstone Bouwpartner

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly