Livingstone BouwpartnerLivingstone Bouwpartner

Een eigen huis bouwen, is een droom van velen.

Een droomhuis realiseren dat aan al uw persoonlijke wensen en eisen voldoet. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort is de Livingstone bouwpartner voor Midden Nederland. Samen met Livingstone helpen wij u graag om uw woondroom te realiseren. We begeleiden u bij elke stap, zodat u onbezorgd kunt genieten van de bouw van uw nieuwe thuis. Vanaf de allereerste schets en de keuze voor een kavel tot de feestelijke oplevering van uw eigen, unieke droomvilla. Welkom thuis!

Op de website, in het inspiratieboek en op het Livingstone inspiratieplein kunt u zich optimaal laten inspireren voor uw droomhuis. Op de website en in het inspiratieboek staan talloze ontwerpen in uiteenlopende bouwstijlen. Op het inspiratieplein in Breda loopt u door vier ingerichte villa’s op ware grootte. Ideaal om sfeerbepalende keuzes te kunnen maken. Ook vindt u hier talloze keuzemogelijkheden aan deuren, kozijnen, dakpannen, stenen en domotica. Er zijn zelfs volledig ingerichte keukens en een badkamer ter inspiratie te bekijken.

De architecten en ontwerpers van Livingstone creëren ook graag voor u uw eigen, unieke woning. Hiervoor willen zij u en uw woonwensen eerst beter leren kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek vragen zij u daarom altijd naar uw eigen wensen, ideeën en verwachtingen. Vervolgens komt uw toekomstige woning al schetsend tot leven. Alle Livingstone ontwerpen worden op maat en met passie ontworpen. 

Nadat u definitief akkoord bent met het ontwerp en de omgevingsvergunning onherroepelijk is verklaard, is het tijd om uw droomhuis te gaan realiseren. Als de aannemingsovereenkomst is getekend en de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan met de bouw begonnen worden. Livingstone bestelt het casco en Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit treft de voorbereidingen voor de bouw. 

Omdat bij Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit u één aanspreekpunt heeft van ontwerp tot oplevering gaat hierbij geen detail aan onze aandacht verloren. Onze vakmensen, met oog voor detail, zorgen ervoor dat uw droomontwerp ook een perfect droomhuis wordt. Na oplevering voert Woningborg een grondige kwaliteitscontrole uit en wordt u uitgenodigd voor het feestelijk moment van oplevering!

Welkom Thuis bij Livingstone en Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit!

www.livingstone.org