Livingstone De schets van de maand oktober; verrassend veelzijdig! 

Die verrassing begint al aan de buitenzijde. De hoofdbouw bestaat uit een t-vormig volume wat aan verschillende zijden versterkt wordt door de toevoeging van diverse aanbouwen.
De verschillende bouwvolumes  samen vormen een harmonieus geheel!

Het materiaalgebruik in de getoonde variant is uitgesproken: een robuuste gevelsteen, afgewisseld met houten geveldelen. Deze houten delen zorgen voor het warme karakter van de woning.
De overige materialen die we aan de buitenzijde zien, zijn van een kwaliteit uit dezelfde klasse. Bijvoorbeeld hardsteen afdekbanden en mooie hardhouten kozijnen.
Die gevelkozijnen zijn ook met zorg gekozen. Verticale stijlen, het ronde raam en bijvoorbeeld de tuindeuren passen helemaal in dit ontwerp!Livingstone


 Mooie details maken de buitenzijde compleet! Denk hierbij aan de dakkapel, de functionele schoorsteen en de gemetselde “oortjes”.

Lopen we door de woning, dan zien we ook meteen het effect van de juiste gevelkozijnen op de juiste plaats. Geborgenheid is het resultaat.
De achterzijde is voorzien van twee dubbele tuindeuren, voor een mooi zicht op (en toegang tot) de achterliggende tuin. Diverse woonfuncties krijgen in het ontwerp
een eigen plaats. Zo vinden we niet alleen een royale woonkamer en keuken, maar bijvoorbeeld ook een aparte werkkamer,

Livingstone oktober

bijkeuken en garage.

Op de eerste verdieping zet deze ruimtelijkheid zich voort, met als resultaat 3 royale slaapkamers en een grote badkamer. Verder een aparte walk-in closet, waskamer en berging!
Ook de tweede verdieping biedt nog een ruime bergruimte, bereikbaar via een vlizotrap.

Meer informatie over Livingstone vindt u hier.