Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw woningAls u opzoek bent naar nieuwe huisvesting voor uw bedrijf of een nieuwe woning is nieuwbouw zeker het overwegen waard. Bouwbedrijf Hendrix en Spruit kan u begeleiden en adviseren in het hele proces van nieuwbouw. Nieuwbouw heeft tal van voordelen, al uw wensen gebundeld in uw droompand. Dat is het grootste voordeel van nieuwbouw.

Helemaal inrichten naar eigen inzicht en wensen:
Een nieuwbouwpand kunt u vanaf het begin af aan helemaal inrichten naar al uw wensen. U bent de allereerste eigenaar en u loopt dus niet aan op eventuele beperkingen die de vorige eigenaar u heeft opgelegd. U bent niet afhankelijk van een bestaande indeling en u hoeft geen ingrijpende verbouwing te doen. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit neemt samen met u uw wensen en behoeftes door en deelt uw pand in op de beste en efficiëntste manier.
 
 

Nieuwbouw woning UtrechtDuurzaam en energiebesparend:

Nieuwbouw is natuurlijk veel efficiënter dan een oud pand overkopen. Tijdens het bouwen kunnen de nieuwste technieken gebruikt worden waardoor alles helemaal op elkaar wordt afgestemd. Door tijdens het bouwen te kiezen voor efficiënt en nieuw isolatiemateriaal voldoet het pand niet alleen aan de nieuwste geluidsnormen maar ook aan de nieuwste normen op het gebied van uitstoot en energiegebruik. Door deze hoogwaardige en kwalitatief goede nieuwe materialen bespaart u op de lange termijn geld omdat alles langdurig mee gaat en zorgt voor een efficiënt gebruik van energie en warmte. Op deze manier blijft uw pand tijdens de winter warm, tijdens de zomer koel en heeft u geen last van geluidsoverlast van de buren.

Nieuwbouw woning Waterrijk WoerdenFinancieel interessant:

Door te kiezen voor nieuwbouw erf je niet de gebreken van de vorige eigenaar en sluit u uit dat er later verborgen gebreken opduiken. Zo bespaart u het geld wat u eventueel later zou moeten uitgeven voor een grootscheepse verbouwing of renovering. Daarnaast is het eerder genoemde aspect van efficiënt bouwen natuurlijk ook een kostenbesparend middel.

Wat kan bouwbedrijf Hendrikx en Spruit voor u betekenen?

Bij Hendrikx en Spruit staan kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wanneer Hendrikx en Spruit uw nieuwbouw regelt zullen we altijd vanuit uw wensen werken en persoonlijk contact onderhouden waar en wanneer dit kan. Ons bedrijf heeft altijd vakmensen in dienst die allen goed zijn in hun werk zodat u weet dat Hendrikx en Spruit altijd kwaliteit levert.

Nieuwbouw van woningbouw of utiliteitsbouw worden altijd in nauw overleg met opdrachtgever, architect en Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit tot een goed resultaat afgerond. Doordat in ons bedrijf de opdrachtgever van ontwerp tot oplevering met een en dezelfde persoon contact onderhoud is afspraak ook afspraak. Onze  vakmensen, met oog voor detail, zullen in  samenwerking met onze selecte groep onderaannemers  uw  woondroom dan ook waarmaken.

 

Zie voor diverse projecten ons overzicht (nieuwbouw, utiliteitsbouw, Livingstone, projecten) dat inzicht geeft over talrijke gerealiseerde bouwwerken.

U heeft voor elk bouw- of verbouwproject contact met de eigenaar van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit, Etiënne van den Berg. Van A tot Z wordt uw project door Etiënne begeleidt. Hierdoor blijft de kwaliteit van het geleverde werk gewaardborgd. Vooral uw wensen worden hierdoor gerealiseerd tot een werkelijk resultaat.