Uitbouw

Uitbouw

Uitbouw MontfoortUitbouwen is een makkelijke en snelle manier om meer ruimte in huis te krijgen. Een uitbouw wordt vaak gebruikt om een grote woonkamer te creëren, maar veel mensen willen ook uitbouwen om een extra afsluitbare ruimte te realiseren om bijvoorbeeld rustig in te kunnen lezen, werken of als opslag. Het btw tarief op arbeid is tijdelijk verlaagt naar 6%, nu wordt een uitbouw nog voordeliger.

Waarom uitbouwen?
Zoals hierboven gemeld is het plaatsen van een uitbouw een snelle manier om meer leefruimte te realiseren in huis. Door de muur aan de achterzijde van het huis een stuk naar achter te plaatsen komt er al snel een paar vierkante meter extra woonruimte bij die een enorm verschil kan maken in gevoel en ruimte in huis. Het hele huis kan door deze extra meters anders, misschien wel beter, worden ingedeeld.
Niet alleen de extra ruimte is een voordeel van het uitbouwen van een woning, ook de stijging in waarde is voor veel mensen een doorslaggevende factor. Door de extra vloeroppervlakte zal de woning in waarde stijgen, ook het gebruik van kwalitatief goede materialen en vakmanschap zijn een aantal punten waardoor de waarde van een huis zal stijgen. Juist op deze punten is Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit de perfecte partner voor een verbouwing aan een woning. Door onze gespecialiseerde vakmensen worden altijd de beste materialen en technieken gebruikt.Uitbouw Montfoort
Vergunning of niet?
Aan het uitbouwen zitten in sommige gevallen nog wel wat aandachtspunten. Het is belangrijk om na te kijken of er voor een uitbouw vergunningen nodig zijn. Meestal is dit het geval als er uitgebouwd gaat worden aan een kant van het huis welke grenst aan de openbare ruimte. Meestal is dit de voorkant en/of de zijkant van een woning, deze zijden hebben namelijk meer invloed op het aangezicht en de directe omgeving. De achterkant van een woning grenst vaak aan eigen grond waarop meestal zonder veel problemen gebouwd kan worden. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit kan u bij het aanvragen van de eventuele vergunningen helpen, wij weten wanneer u een vergunning dient aan te vragen.Kwaliteit
Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit staat voor kwaliteit en persoonlijk contact, samen met u komen wij altijd tot een perfect eindresultaat. Bij ons bedrijf werken alleen vakmensen welke alle door de juiste opleidingen de beste technieken hebben geleerd. In combinatie met materialen van topkwaliteit weet u zeker dat een uitbouw van ons bedrijf gelijk staat aan uitstekende kwaliteit. Wij zullen u niet teleurstellen.
Voor meet informatie kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.