Vakantie voorbij………

Livingstone bouwpartnerOok onze vakantie zit er al weer op. Net voor onze vakantie hebben we een groot project opgeleverd in de binnenstad van Utrecht.  Een historisch pand met alle oude elementen welke behouden moesten blijven. Het is ons gelukt om ook dit pand weer geheel te restaureren en aan te passen aan de eisen van deze tijd.

Komende tijd gaan we ons bezig houden met de nieuwbouw van een Livingstone woning. Deze woning is is overleg met opdrachtgever en Livingstone Nederland samengesteld en zal door Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit te Montfoort medio januari worden opgeleverd.

Leuke hiervan is dat we het gehele bouwproces zullen verzorgen. Zo hebben we de vergunning aanvraag verzorgt richting de gemeente Woerden. Maar ook alle aansluitingen van de nutsvoorzieningen zullen door ons worden verzorgt. De toekomstige bewoners hoeven zicht alleen maat te bekommeren over de inrichting van hun nieuwe woning. Waarbij de keuken en de badkamerinrichting geheel door ons worden verzorgt.

Kortom: vakantie voorbij en wij zijn weer volledig tot uw dienst voor bouw, verbouw, nieuwbouw en advies, Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit te Montfoort.

Wissel eens van gedachten met ons over uw mogelijkheden en neem hiervoor gerust contact met ons op.