Verbouw&Restaureren

verbouw verandaVerbouw en Renovatie

Verbouw van uw huis of pand? Dat kan. U woont misschien al jaren naar uw zin op deze plek, in deze straat, maar wilt misschien wel meer ruimte. Een uitbouw, of dakkapel, of misschien een open keuken. Een verbouwing is dan natuurlijk een goede optie. Nu zeker want het btw tarief op arbeid is tijdelijk verlaagt naar 6%.  Het kan natuurlijk ook dat de gevel een opknapbeurt nodig heeft, of het dak. Of misschien bent u pas verhuisd, maar wilt u toch een iets andere indeling in het gekochte huis. Een verbouwing of renovatie is dan een prima plan. Wij geven u graag een idee van de mogelijkheden en geven u uitgebreid deskundig en bouwkundig advies.
Verbouw
U heeft een prachtig pand op een fijne locatie, maar de ruimtes zijn eigenlijk niet ideaal ingedeeld of misschien heeft u toch iets meer ruimte nodig in de vorm van een aanbouw of serre. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft jarenlange ervaring in diverse verbouwingen in zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en plannen uitgebreid door te spreken. Onze jarenlange bouwkundige ervaring zetten wij met veel plezier in om u te adviseren over de mogelijkheden en kosten. De verbouw van uw pand brengen wij vooraf tot in de detail in kaart zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Wij maken samen met u een uitgebreide kostenraming, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat laten wij ook bij uw verbouwing graag zien. Renovatieverbouw Utrecht
Ook in het renoveren van panden heeft Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit veel ervaring opgedaan. Uw woonhuis of pand zal na onze vakkundige renovatiewerkzaamheden weer in een schitterende conditie zijn. Denkt u hierbij aan vervanging van versleten voegen. Het opknappen of vervangen van kozijnen. Het herstellen van dakgoten en reparatie van daken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Ook hier gaan wij uitgebreid met u in gesprek, zodat uw wensen duidelijk zijn en waar nodig kunnen wij u uitgebreid adviseren. Door de persoonlijke aandacht en kwaliteit hebben wij er het volle vertrouwen in dat de renovatie uiteindelijk naar volle tevredenheid uitgevoerd zal worden.Bouwadvies
Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit nodigt u van harte uit om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte of advisering bij renovatie-, bouw- of verbouwplannen van uw  woning. Verbouw van woning of bedrijfspand is altijd ingrijpend, of het een grote of kleine verbouwing is de dagelijkse werkzaamheden gaan gewoon door.
één persoon het aanspreekpunt

Daarom is bij Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort één persoon het aanspreekpunt om alles van begin planvorming tot oplevering  te begeleiden. De all-round vakmensen op de werkvloer hebben oog voor deze situatie en zorgen dagelijks in overleg voor een goed verloop tijdens het bouwproces, of het nu gaat om een stofschot of details. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit is hiervoor uw bouwpartner.