Verbouw

Dankzij Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit uw huis weer mooi en opgeknapt.

Als u al een tijdje tegen een grote verbouwing zit aan te hikken, maar u de knoop nog niet door heeft durven hakken, danOpbouw verdieping wordt het tijd om een aannemersbedrijf in te gaan huren. Nu zeker want het btw tarief op arbeid is tijdelijk verlaagt naar 6%. Als u in de regio Utrecht woont dan is het bouwbedrijf Hendrikx en Spruit een van de meest professionele bouwbedrijven bij u in de buurt. Of u nou een uitbouw wilt of uw badkamer verbouwen, ons aannemersbedrijf heeft de expertise in huis om deze klussen te bewerkstelligen. Dit bedrijf uit Montfoort heeft al jaren lange ervaring in de bouw en verbouw wereld.
Ons bedrijf kan u tevens bijstaan bij een renovatie van uw huis. Heeft u bijvoorbeeld een prachtig oud huis en dit pand heeft enige onderhoud nodig, dan kan dit aannemersbedrijf uitkomst bieden. Ons bedrijf heeft in zijn geschiedenis al een behoorlijk aantal historische monumentale panden gerestaureerd. Zo kunnen er gevels weer in de oorspronkelijke staat hersteld worden. Dit restaureren gaat dan in overleg met een restauratie-architect en de (rijks) overheid, zodat er altijd aan alle wettelijke maatstaven voldaan kan worden. Na goedkeuring van de rijksoverheid wordt er een stappenplan gemaakt zodat u altijd weet in welke fases uw huis gerestaureerd gaat worden.
De vakmensen van ons bouwbedrijf kunnen ook ingehuurd worden om een nieuw huis te bouwen. Nieuwbouw is een van de diverse terreinen waar dit bedrijf in gespecialiseerd is. De kwaliteit van de bouw wordt altijd gegarandeerd en gewaarborgd. Door het professionele en toch persoonlijke contact met ons bouwbedrijf kan er prettig en stapsgewijs een plan van aanpak gemaakt worden. Aan de hand van uw wensen wordt er een huis gebouwd die helemaal aansluit op uw smaak. Er wordt dan ook gebouwd met garantie via de maatstaven van Bouwgarant en Woningborg.

De vakmensen van Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit zorgen er altijd voor dat er volgens afspraak gebouwd gaat worden. Verbouw gevelHet vakmanschap staat hoog in het vaandel bij dit bouwbedrijf, door het handhaven van deze traditie is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de betere bouwbedrijven uit de regio Utrecht. Voor een uitbreiding van uw woonruimte door middel van een verbouwing valt bouwbedrijf Hendrikx en Spruit ook in te huren.

Stel dat u een stuk aan uw huis wilt bouwen, waar u bijvoorbeeld een nieuwe grotere keuken in laat zetten, dan kan Bouwbedrijfbedrijf Hendrikx en Spruit u bijstaan bij deze werkzaamheden. Door het directe en persoonlijke contact met ons weet u altijd in welke fase de verbouwing zit. Ons bedrijf inventariseert dan eerst uw bouwwensen, zodat er maatgericht gewerkt kan worden. Of het nou om een restauratie, aanbouw of verbouw gaat ons bedrijf zal altijd vakkundig te werk gaan en luisteren naar uw ideeën en plannen. Deze vakmensen verzorgen het hele traject vanaf bouwtekening tot oplevering. Er wordt natuurlijk van te voren ook goed gekeken naar het budget wat u heeft voor de verbouwing of renovatie.
Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit kan ook ingehuurd worden om uw bedrijfspand te bouwen of te renoveren. Ze zijn dan ook zeer vakkundig en multi inzetbaar, zodat u altijd tevreden bent over de geleverde diensten.

Voor al uw verbouw werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.

verbouwuitbouw