Winkel verbouw of winkel nieuwbouw

Winkel verbouw of winkel nieuwbouw

 

Winkel verbouw of winkel nieuwbouw, Bouwbedrijf Hendrikx en Spuit B.V. Montfoort is voor u de juiste partner. Winkels hebben het steeds moeilijker en HI-FI Klubbenmoeten meer doen dan alleen een leuke etalage om zich te onderscheiden, de winkelinrichting en het vloeroppervlak spelen een steeds grotere rol. Met een logische indeling van de winkel en looproute zijn essentieel om klanten in een zo natuurlijk mogelijke manier alle producten te laten zien. Veel winkeliers worden in het huidige pand belemmerd om een zo goed mogelijke indeling te maken en kiezen daarom voor winkel verbouw of nieuwbouw, en dat is precies waar Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit u bij kan helpen. Met een winkel verbouw wordt uw pand weer helemaal opgefrist en kunt u de concurrentie aan met alle omringende winkeliers. Uw pand wordt van top tot teen, of alleen op de punten die u zelf wilt verbouwen, aangepakt en voorzien van de nieuwste materialen.winkelverbouw
Hierbij kunt u denken aan het optrekken van wanden, aanpassen van de belichting van uw producten, een nieuwe trendy vloer leggen, de wanden aanpakken en verfrissen maar ook de locatie van de kassa en de paskamers. Met het optrekken van wanden in uw pand kunt u bepaalde delen van de winkel van elkaar gescheiden houden, zo kunt u de paskamer verbergen achter een wand zodat uw klanten zich veiliger voelen tijdens het passen. Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit heeft echte vakmensen in dienst welke uw wensen altijd vooropstellen. Tijdens een verbouw wordt altijd persoonlijk contact met u gehouden en heeft u de mogelijkheid tijdens de verbouwing bij te sturen. Als u ziet dat een wand op een bepaalde plek toch niet werkt zetten wij deze met liefde ergens anders neer, de klant is immers koning.
De werkzaamheden die Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit aanbied kunnen ook ’s avonds en in het weekend worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u uw winkel draaiende houden en worden uw klanten zo min mogelijk gehinderd. Is uw pand hopeloos verouderd of ziet u meer potentie voor uw winkel op een andere locatie dan is nieuwbouw soms de beste optie.  Bouwbedrijf Hendrikx en Spruit Montfoort bied u de beste mogelijkheden om een nieuwbouw pand helemaal naar uw wensen te vervullen. Samen met u werken onze vakmensen een plan uit waarin uw winkel en uw wensen het beste tot recht komen. Met winkel verbouw en nieuwbouw van Hendrikx en Spruit Montfoort weet u zeker dat uw klanten de optimale beleving hebben en uw winkel de toekomst aan kan.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Winkel verbouwThe Thinking Hut